- oferte, cazare si localizare , telefon si date de contact Login

horacredit.ro/

Despre noi

Ce facem?

Proiectul localuri-cazare.ro s-a nascut din ideea de a oferi un loc ideal atat pentru vizitatori cat si pentru localurile sau cazarile din Romania. Localuri-cazare.ro ofera o mai buna relatie intre localuri, cazari si posibilii lor clienti. Clientii sunteti voi, cei ce cautati un loc unde sa dormiti, sa mancati, sa va distrati, iar localurile sau cazarile sunt cei ce detin o pensiune, un hotel sau un restaurant, un pub sau o discoteca pe suprafata Romaniei.

Care sunt atuurile acestui portal?

Atunci cand am dezvoltat localuri-cazare.ro, am facut-o dintr-o necesitate, pur si simplu ne doream un astfel de portal, unde sa gasim atat localuri, cat si cazari, interconectate intr-un mod facil, menit sa ne ajute planificarea calatoriilor sau a vacantelor. Am inceput dezvoltarea acestui proiect mai intai ca si utilizatori ai acestui portal, apoi ca si dezvoltatori ai proiectului. Nu suntem singurii din Internet care oferim astfel de facilitati, insa localuri-cazare.ro este un portal cu raspandire nationala, astfel, in acest portal veti gasi localuri sau cazari de pe intreaga suprafata a Romaniei, o usurinta sporita in cautari, usurinta sporita in inchirierea acestora si o atentie sporita din partea noastra privind vizitatorii acestui website, localurile sau cazarile inscrise, cat si a functionalitatii generale a acestui proiect.

De ce sa vizitati acest portal?

Localuri-cazare.ro pune la dispozitia vizitatorului o baza de date cu toate localurile sau cazarile inscrise pe portalul nostru. Cautarea printre acestea se efectueaza cu ajutorul diferitor filtre de cautare, se pot emite cereri de oferta catre localurile sau cazarile inscrie sau se pot organiza evenimente in cadrul acestor localuri sau cazari. In si mai putine cuvinte: portalul nostru va ajuta sa gasiti localul sau cazarea de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie si acolo unde aveti nevoie.

De ce sa va inscrieti localul sau cazarea in portalul nostru?

Orice local sau cazare din Romania ar trebui sa isi doreasca sa fie mai aproape catre posibilii sai clienti, de aceea, localuri-cazare.ro este solutia de care aveti nevoie pentru a va promova afacerea. Raspandirea nationala a proiectului este principala valoare a localuri-cazare.ro. Accesati sectiunea "Adauga" de pe portalul nostru si inscrieti-va localul sau cazarea!

localuri-cazare.ro

Localuri-cazare.ro este un proiect detinut de Lotus IT, o companie cu profil IT. Lotus IT este o companie ce pune accent pe profesionalism si atentie asupra detaliilor. Din partea Lotus IT veti primi atentia, promptitudinea si dedicatia de care aveti nevoie pentru proiectele IT din compania dvs. Valorile pe care Lotus IT incerca sa le respecte si sa le includa in activitatile sale sunt: CALITATE, PASIUNE, RESPECT, CORECTITUDINE si PROMPTITUDINE.
Echipa localuri-cazare.ro va sta la dispozitie oricand cu informatii sau ajutor. Nu ezitati sa ne contactati apeland sectiunea "Contact" a acestui website.

vivacredit.ro