- oferte, cazare si localizare , telefon si date de contact Login

horacredit.ro/

Termeni si conditii

localuri-cazare.ro va furnizeaza serviciile sale numai in conditiile urmatorilor termeni si conditii.

Intregul continut al site-ului este proprietatea Lotus IT SRL sau a surselor mentionate si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (nr. 8/1996). Orice copiere, reproducere, retransmitere sau distribuire a site-ului, in intregime sau doar in parte, in orice mediu sau forma este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.localuri-cazare.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.localuri-cazare.ro.

In momentul accesarii site-ului www.localuri-cazare.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.

Pentru agentiile partenere ( unitati de cazare:hoteluri,pensiuni,vile,... restaurante,baruri,cluburi... etc. ): Completand formularul de inscriere pe site-ul www.localuri-cazare.ro, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin formularul de inscriere sau ulterior prin unul din formularele din site, sa fie afisate pe www.localuri-cazare.ro cu sigla www.localuri-cazare.ro.

Localuri-cazare.RO in relatiile cu tertii: Localuri-cazare.ro doar pune la dispozitia agentiilor partenere ( unitati de cazare:hoteluri,pensiuni,vile,... restaurante,baruri,cluburi... etc ) un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). Toate informatiile afisate pe www.localuri-cazare.ro sunt introduse de catre agentiile partenere, asadar Localuri-cazare.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.localuri-cazare.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante.

Pentru turisti: Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit.

Pentru toti utilizatorii site-ului Localuri-cazare.ro: Continutul existent pe Localuri-cazare.roo care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al Localuri-cazare.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

vivacredit.ro